CARNET MANIPULADOR/A D'ALIMENTS PER A MARES I PARES

Des de l’Institut Sant Vicent Ferrer ens informen que l’alumnat major de 16 anys pot realitzar la doble acció formativa “Manipulador/a d’Aliments Menjars Preparats” i “Minoristes d’Alimentació”. Aquest doble certificat obri el camp d’ús del mateix al camp de l’hostaleria i la restauració i també al comerç de productes destinats a l’alimentació humana.

També la poden realitzar les mares i pares que els interesse.

El curs és on-line i té una durada aproximada de 2 hores (en horari lliure, la plataforma està oberta 24h al dia, 7 dies a la setmana) i després de la finalització del curs, es farà el lliurament dels carnets.

El preu del curs és de 8 euros per alumne, mare o pare (obtenint doble certificat en dos sectors, sector menjars preparats i sector minoristes de l'alimentació). El pagament el farà cada alumne a través de la mateixa plataforma per transferència o mitjançant targeta de crèdit. Les dates per obrir la plataforma i realitzar el curs estan per confirmar.

Si ets mare o pare i t’interessa el curs, envia un correu amb les teues dades de contacte abans del dijous 19 de gener a: ampaiessantvicentferrer@gmail.com





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XERRADA CONSUMS ABUSIUS

XERRADA ASSETJAMENT ESCOLAR I CIBERBULLYING