divendres, 12 de setembre de 2014

Massa calor, massa poca vergonya!

La calor no depén de nosaltres, ningú té la culpa del ponent; però sí de la massificació de les aules o del calendari escolar.

Entenem que és prioritari que es garantisca l'ensenyament als nostres fills, però en les condicions de salubritat i seguretat necessàries.

L'última cosa que volem és que els nostres fills isquen perjudicats, per això portem molts anys invertint en millores al centre (canviant les finestres per aïllar les classes) i exigint a la Conselleria que complisca la seua promesa de reformar l'institut.

El passat mes de maig tornàrem, la presidenta de l'AMPA, el director de l'institut i l'alcalde, a parlar amb els responsables de la Conselleria, que ens tornaren a dir que ho faran prompte, però que encara no han fet res.

Hem presentat per registre d'entrada la queixa formal a la Conselleria per les condicions amb què van a classe els nostres fills i vos demanem opinió sobre altres mesures que podem prendre.

Com sempre, al mes de novembre farem l'assemblea general de l'AMPA, vos demanem que no vos espereu tant, escriviu-nos i treballem junts, perquè són temps complicats i els nostres fills ens necessiten més que mai.