dijous, 15 de novembre de 2012

Plataforma per l’educació pública d’Algemesí

Després de la vaga de pares d’alumnes del passat dia 18/10, l’AMPA del CEIP Cervantes assumeix el repte d’impulsar una Plataforma per l’educació pública d’Algemesí, un espai que esperem que siga un punt de trobada de tota la “comunitat educativa” dels centres públics d’ensenyament d’Algemesí, on tinguen cabuda mestres, professors, pares i alumnes, i on es puga tractar la problemàtica específica de l’educació pública enfocant-la des d’un punt de vista exclusivament local i que alhora servisca d’enllaç amb altres plataformes, associacions i iniciatives d’àmbit comarcals o nacionals.Per què hem assumit eixe repte?


  • Perquè tenim dret a una educació pública i de qualitat.
  • Perquè no ens podem quedar de braços creuats davant de l’evident desmantella-ment de l’educació pública.
  • Perquè tots junts en tindrem molta més força que no separats, sobretot de cara a futures reivindicacions i reclamacions davant de l’administració i la societat en general.
  • Perquè si no ho fem nosaltres (els usuaris i beneficiaris), esteu segurs que no ho farà ningú.


En un principi la nostra idea és començar amb assemblees participatives periòdiques on s’analitzaran els problemes comuns a tots els centres (o arribat el cas, problemes puntuals d’un centre), i es proposaran mesures de correcció, d’actuació, de reivindicació, de pressió, de conscienciació, etc.

Tal com comentarem al principi, l’AMPA assumeix el repte de crear i impulsar la plataforma, però considerem que una vegada creada i establida, la plataforma ha de tindre plena autonomia i independència, per la qual cosa una de les primeres tasques de la plataforma haurà de ser la de debatre el tipus de funcionament i organització que tindrà.

Per tot açò, vos convoquem a la I Assemblea participativa de la Plataforma per l’educació pública d’Algemesí, que es farà al saló d’actes del CEIP CERVANTES, el dia 16 de novembre de 2012, a les 19:00h.

Comentar-vos també que hem obert una pàgina de grups al facebook (http://www.facebook.com/groups/438937282834300) per tal de facilitart la comunicació entre tots i totes.

Vos esperem!

AMPA CERVANTES

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bona idea, gràcies.