dimarts, 16 d’octubre de 2012

Curs d'introducció a l'alemany per a batxillers


Benvolguts pares i mares:

La Direcció del centre ens ha comunicat una iniciativa a la qual donem suport: un curs d'introducció a l'alemany per als alumnes de batxillerat.

Com tots els cursos que programem, està fora de l'horari lectiu i serà autosuficient. Som plenament conscients que el plurilingüisme és un avantatge per als nostres fills i, si ja coneixen tres llengües, una quarta els resultarà més fàcil. L'alemany té fama de difícil, però s'assembla molt a l'anglés (almenys en este estadi inicial) i de segur que els serà de profit.

Vos transcric la carta que vos arribarà:


Ens posem de nou en contacte amb vostès per informar-los que, dins de la política de fomentar les llengües i la importància del seu coneixement, l’IES SANT VICENT FERRER juntament amb l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) vol proposar-vos la realització d’un curs “d’Introducció a l’alemany” per a l’alumnat del centre.

El curs es realitzarà tots els dimecres amb l’horari següent:

a) alumnat de SEGON DE BATXILLERAT: de 13:00 a 14:00 hores.
b) alumnat de PRIMER DE BATXILLERAT: de 14:00 a 15:00 hores.

El curs començarà al mes de novembre i finalitzarà en el mes de maig. Per tal que l’alumne s’implique en el curs hem cregut convenient ficar un preu simbòlic de 10 euros mensuals. Per poder saber la demanda que tindria aquest curs  d’alemany l’alumnat que estiga interessat haurà d’omplir les dades del peu del full i presentar-lo en la secretaria del centre fins el 19 d’octubre.