dijous, 22 de març de 2012

Raquel Arce, campiona d'Espanya. Enhorabona!

L'alumna del nostre institut, Raquel Arce, ha guanyat la medalla d'or en el XXV Campionat d'Espanya Cadet de Pista Coberta que es va realitzar els dies 17-18 de març del 2012, en la ciutat d'Oviedo, amb una marca d'1,60 cm.


Raquel pertany al Club d'Atletisme la Ribera, on practica l'especialitat de Salt d'Alçada. De sempre li ha agradat l'esport, per la qual cosa ja en primària, en el col·legi Cervantes, estava en l'equip del seu curs i també participava en les Olimpíades Municipals.


Va començar en el Club d'Atletisme la Ribera en la temporada 2009/2010, en la categoria d'infantil i va guanyar el campionat provincial de pista coberta, el d'aire lliure i els autonòmics respectius.


En la temporada 2010/2011, ja en la categoria de cadet, va ser primera en els dos provincials i tercera en els dos autonòmics, participà també en els Campionats d'Espanya on va aconseguir la sèptima posició en pista coberta i la novena en aire lliure.
Ja en esta temporada, 2011/2012, també en la categoria cadet, ha guanyat el campionat  provincial de pista coberta, l'autonòmic i ara el campionat d'Espanya, i ja ha aconseguit la mínima per a participar en el campionat d'Espanya Cadet d'aire lliure.


Enhorabona a Raquel i a la seua família! Et desitgem molts triumfs.


Notícia en Levante-EMV
Notícia en Las provincias