dimecres, 22 de febrer de 2012

Urgent convocatòria manifestació!


FAPA-València mostra el seu suport  a les mobilitzacions que s’estan convocant per part de les organitzacions sindicals, partits i entitats que han estat presents a l’assemblea celebrada aquest matí a la Societat Coral El Micalet. D’aquesta manera s’uneix a la crida de totes les seues AMPAS a participar de les iniciatives que es convoquen en protesta contra les agressions i l'actuació del Cos de la Policia Nacional durant les concentracions estudiantils que s'estan succeint en el centre de València.

Així FAPA recolza la manifestació convocada a les 18’00 hores a l’IES Luis Vives que finalitzarà a la Delegació de Govern de València.

També se solidaritza amb tots els pares i mares que han denunciat  a l’assemblea el tracte denigrant per part de la policia contra els seus fills i filles, i ha reafirmat la postura de que la policia està incomplint drets fonamentals dels detinguts.

FAPA-València exigeix la dimissió de la delegada del govern, Paula Sánchez de León, per permetre i no condemnar la barbàrie policial en les concentracions estudiantils, i també el cessament immediat del cap superior de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana per les últimes declaracions realitzades en les implícitament tracta als alumnes manifestants de criminals.

València, 21 de febrer de 2012


Encarna Martí
Premsa FAPA-València
fapa_valencia_valenciano correos


Per a saber més d'allò que ha passat a l'IES LLuís Vives, punxa ací.

Per a demanar  que s'investigue, punxa ací.

Per a demanar responsabilitats, punxa ací.