dilluns, 30 de gener de 2012

Presentació del llibre Ens barallem o negociem


L'Associació de Mares i Pares de l'IES Sant Vicent Ferrer dóna suport a la presentació del llibre Ens barallem o negociem. Guia per a pares i mares d'adolescents, publicat per Andana Editorial.
El proper dilluns, 6 de febrer, a les 19h, en la Biblioteca Municipal, els autors,  els psicòlegs Betina Lubochiner i Silvio Gutman compartiran amb els assistents les experiències de vint anys de tracte i negociació entre pares i fills adolescents.


Sinopsi:  
«Un llibre atrevit, políticament incorrecte, audaç i, sobretot, imprescindible per a tots els qui volem aprendre a ser millors pares». Del pròleg de Carmen Amoraga


L'adolescència és una etapa de canvis per als joves, però també per als pares i les mares. Durant molts anys ens esforcem per educar els nostres fills; els hem ensenyat a dutxar-se sols, a lligar-se els cordons... Però, de sobte, tot canvia. Ja no són el que eren i comencen a aparéixer dificultats en la comunicació i en la confiança «I ara què faig amb el meu fill adolescent? Discutiré amb ell tota la vida?». 


Un llibre amb consells de professionals presentats d'una manera dinàmica, propera i amb les emocions, les pors i les preocupacions que compartim tots els pares i mares.


Podeu llegir un capítol de l'obra ací.