dimarts, 10 de gener de 2012

Jornades de Portes Obertes per a pares al Politècnic

Jornades de Portes Obertes 2011-2012

Ja fa 19 anys que la Universitat Politècnica de València va engegar per primera vegada les Jornades de Portes Obertes per a donar a conèixer les titulacions que oferia i els centres on s'impartien. I en tot aquest temps hem incorporat novetats per a fer més còmode el procés d'inscripció i més útil i atractiva la visita.

En aquesta edició es presenta una titulació nova aprovada pel Consell de Govern de la UPV, la implantació de la qual està prevista per al curs 2012-2013. Es tracta del Grau en Enginyeria Biomèdica, que pertany a la branca d'Arquitectura i Enginyeria - Ciència i Tecnologia per a la Salut, i que s'impartirà a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials.

Pel que fa a la mecànica general de la jornada, no hi ha canvis respecte del programa del curs passat perquè, d'aquesta manera, els estudiants de secundària poden passar molts minuts amb els universitaris, la qual cosa significa que descobreixen com és la vida a la Universitat Politècnica de València.

D'altra banda, mantenim una jornada per a pares entre setmana i en horari de vesprada, al campus de Vera (València), una iniciativa que va tenir molt bon acolliment l'any passat. Així, les famílies poden visitar la UPV i conèixer-la en plena activitat: amb alumnes a classe i als laboratoris, esportistes a les pistes i gent recorrent el campus.

Les famílies que vulguen visitar la UPV en les Jornades de Portes Obertes per a pares han d'inscriure's de forma gratuïta emplenant aquest formulari:

La inscripció a les jornades de pares no està subjecta a terminis. No obstant això, us suggerim que, si esteu interessats a visitar la UPV, us apunteu amb l'antelació suficient.

En qualsevol cas, ens posarem en contacte amb les persones inscrites per a confirmar les dades de la cita. Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb María José Viúdez, al telèfon 96 387 90 00 (extensió 78906).

Calendari

Com en el curs passat, hem programat una vintena de dates per triar. La campanya s'inicia a finals de gener i arriba fins a mitjan maig.