dijous, 16 de desembre de 2010

Comencen el curs de cuina lleugera i el curs de cuina de cullera

Obrim la matrícula per al curs de cuina lleugera i el de cuina de cullera, als mesos de gener i febrer

Després de les festes de Nadal, caldrà rebaixar els excessos culinaris i el curs de cuina lleugera ens permetrà desfer-nos dels quilets que ens sobren. A més redescobrirem l'autèntic sabor dels aliments cuinats de forma més natural: al vapor, al forn, en el seu propi suc...

Cuina lleugera i gustosa, perquè menjar sa no té perquè ser menjar insípid!

Les dates: 7, 14, 21 i 28 de gener de 2011

Horari: de 16.30 a 20.30h

El lloc: restaurant Tal i Tant a l'avinguda del País Valencià, 62

Preu: 70 euros (inclou les receptes i tot el que hem cuinat)


Diuen que febrer és el mes més cru de l'hivern; ho haurem de solucionar amb plats calentets, cremes, sopes i potatges. L'arròs caldós, els cigrons i les llentilles els sucs... No tens ja ganes de tastar-ho?

Cuina de cullera, el mes de febrer reclama plats calentets per a combatre el fred.

Les dates: 4, 11, 18 i 25 de febrer de 2011

Horari: de 16.30 a 20.30h

El lloc: restaurant Tal i Tant a l'avinguda del País Valencià, 62

Preu: 70 euros (inclou les receptes i tot el que hem cuinat)
Envieu-nos un correu per a confirmar la matrícula ampasantvicentferrer@gmail.com

Molt important! El grup és reduït, només 12 persones, ja que és un curs pràctic, no mirem com el mestre cuina, sinó que guisem tots.