dijous, 21 d’octubre de 2010

Enquesta d'interessos i carreres professionals

Benvingut/da al GR!

Amb el GR comença el teu Gran Recorregut pel món dels estudis i de les professions, no esperis que ningú decideixi per tu. A partir d’ara, tu tries!

El GR s’ha elaborat amb l’ànim d’acompanyar-te en el procés d’anar decidint el teu projecte professional.

Té com a finalitat ajudar-te a aprofundir en l’autoconeixement, a entendre millor com ets i a fer-te reflexionar sobre el que vols fer, per tal de determinar quin estudis o quines ocupacions et podren proporcionar més satisfacció.

Amb el GR, aniràs expressant els teus gustos, preferències i interessos respecte d’una sèrie de característiques personals que cal tenir en compte en la selecció dels futurs estudis o professió. Cal que seguisques totes les passes que s’estableixen en aquest qüestionari.

L’elecció d’uns estudis o d’una professió és un procés llarg. No esperes poder arribar a una decisió final d’una manera immediata. El que aquí es pretén és que vages organitzant les teues idees per fer una bona elecció, principalment, determinar quin grup o quins grups ocupacionals són els que millor encaixen amb la teua manera de ser.

Cal que vages seguint els passos que s’estableixen en el GR. Com més atentament lliges el seu contingut i com més sinceres siguen les teues respostes, més orientació que en podràs obtenir.

Està pensat per a persones de totes les edats a partir de 16 anys, i de qualsevol nivell formatiu.

Web: http://orientacion.educaweb.com/ca/presentacio