dilluns, 26 de gener de 2009

Obres en l'institut. Un gran projecte


Per fi podem donar notícies de les obres en el centre!

La Conselleria de Cultura ja té redactat el projecte definitiu de les obres necessàries per al nostre centre. El director, Enrique Cebolla, Marisol Ferrer i Imma Cerdà, per part de l'AMPA ens hem reunit amb la cap de l'Àrea de Projectes, Maria José Vargas, per a revisar la major reforma que s'ha fet al nostre institut.

El projecte comprén:

  • instal·lació del paviment en tot el centre (5.274 m2),

  • renovació de tots els banys i serveis,

  • pintura de totes les aules i els corredors,

  • instal·lació de calefacció per caldera de gas en les zones que falta i

  • renovació integral de la instal·lació elèctrica.

Tot això puja a un pressupost de 999.000 euros (166 milions de pessetes). En estos moments, estan revisant-lo i confiem que estiga en pocs dies a la firma del director general.


El pas següent serà la licitació que tots esperem que serà abans de Setmana Santa. Amb unes coses i altres, les obres podrien començar enguany, per al pròxim curs 2009-2010.

L'Institut Sant Vicent Ferrer és un centre amb 53 anys de dedicació a l'ensenyament que mereix una reforma per a mantenir-lo altres 50 anys impartint educació, cultura i formació per a un futur millor.

Tenim la promesa de la Conselleria de Cultura i ens encarregarem de recordar-los que han de complir la paraula. Però no oblidem tampoc que calen més inversions: millora del patí i del gimnàs, canvi de finestres... i demanarem que ens ho facen, a la Conselleria i a l'Ajuntament. Tocarem totes les portes. Són els nostres fills. Si no ho fem per ells, per qui ho farem?