diumenge, 14 de desembre de 2008

Curs de cuina


Hem arribat a l'equador del Curs de Cuina i nutrició. Ja hem fet el Curs de Cuina per quan estic a soles i el Curs de Cuina de Nadal. La veritat és que el contingut del curs ha superat les millors espectatives. El nostre cuiner, David Trull, ens està ensenyat a cuinar, a imaginar i improvisar i, sobretot a gaudir amb la cuina.
El mes de novembre encetàrem aquesta nova experiència amb un curs d'iniciació: Cuina per a quan estic a soles. Hi preparàrem entrepans de mil maneres, amb noms tan suggeridors com: Nou concepte d'entrepà de truita de creïlles, Hamburguer soufflé, Records de taronja (en la foto), Pastís de salmó, formatge i espinacs, Milfulles d'esgarrat, un Supervegetal de veres, Ximo diferent, Sandvitx club, un Croque senyor i l'especial Sant Vicent Ferrer. No contents amb això ens encaràrem a la pasta fresca, elaboràrem tallarins, tagliatelles, lassanyes d'espinacs i ricotta , canelons de boletus, pizzes amb masses integrals, salses carbonara, ragú, pesto...

I arribàrem a desembre amb el Curs de Cuina de Nadal. Amb un increment d'alumnes, hem fet ja el menú per a les festes més familiars de l'any. De primer, pastís d'abadejó i escalivada, pasta fullada amb foie, poma i mermelada de tomaca (tot fet per nosaltres); el peix, lluç a la salsa americana amb perles de carlota, creïlla i pèsols; la carn, carrillada al quirinale amb arròs pilaf i les postres, un coulant de xocolate i el torró de nata amb nous.

Com us podeu imaginar, ha sigut tota una experiència per als sentits, que hem pogut compartir amb els nostres ja que sempre ens emportàvem a casa tot el que havíem cuinat.

Per a gener i febrer tenim preparats Cuina lleugera i Cuina de cullera. Us esperem!